Hai sa ne cunoastem mai bine

Ma bucur mult ca te afli aici. Nimic nu este intamplator

Numele meu este Placinta Valentin si cred cu putere ca am ajuns pe acest pamant cu misunea de a schimba vietile oamenilor motivandu-i sa-si cultive alegeri pozitive de sanatate, sprijinindu-i si educandu-i pentru a-si atinge obiectivele lor de sanatate si pentru a se simti si a arata exact cum isi doresc prin ajustari ale comportamentului si ale stilului de viata.

Sunt vegan de mai bine de 8 ani de zile, combin cu succes o alimentatie sanatoasa cu o varietate de suplimente nutritive pentru a avea o dieta echilibrata, practic yoga regulat, sunt inconjurat de oameni superbi, meditez, calatoresc, iubesc, imi traiesc viata, fac ce imi place, invat, ma distrez, ajut oamenii sa isi imbunatateasca calitatea vietii, ………dar stai putin. Ti-ar placea sa aflii cum am ajuns aici?

Vrei sa primesti mai multe informatii de la mine?
Aboneaza-te la newsletter

Din trecut până în prezent

Călătoria mea în căutarea nutriției optime și a unui stil de viață activ și sănătos a început inconștient încă de când aveam 5 ani.După ce mama a născut-o pe sora mea mai mică, își dorea foarte mult să slăbească. Așadar, prin intermediul unei cunoștințe, familia mea a intrat în contact cu mediul Herbalife. La vârsta respectivă nu realizam despre ce era vorba.

 

Părinții mei erau mult mai energici, aveau un alt tonus, se simteau mult mai bine si pe langa acestea, începuseră  sa piardă în greutate, totodata modelandu-si corpul. Intelegand valoarea unei nutritii de calitate in viata oricarei persoane, au implementat Nutriția Herbalife si au inceput schimbarea obiceiurilor alimentare la nivelul intregii familii. Astfel, au pornit prin casă tot felul de discutii legate de vitamine, minerale, acizi grași omega 3, calorii, proteine și multe alte noțiuni pe care abia mai tarziu le-am înțeles.

 

Obieceiurile noastre alimentare au trecut, treptat și lent, printr-un proces de transformare. Am ales să consumăm alimente mai sănătoase, să eliminăm alimentele procesate si să cumpărăm hrană cât mai naturală.

Cu toate acestea copil fiind, nutritia nu a jucat pentru mine un rol in controlul greutatii, ci a fost pilonul de sustinere a sistemului meu imunitar. Intr-o perioada in care 6 luni de zile am facut saptamanal injectii Moldamin indicele ASLO a scazut de la 800 la 600. Am renuntat la injectii si datorita marirei dozelor de vitamine, antioxidanti si acizi grasi omega 3 in alimentatia mea, indicele ASLO:600 a ajuns sa atinga valori normale.

 

Mai târziu, ca majoritatea copiilor, am început să practic o activiate fizică. Din multe încercări, câștigătoarea a fost: dansul sportiv. La început, a fost o modalitate prin care să umplu timpul, dar ulterior s-a transformat într-o pasiune pentru performanță. Am trecut prin multe antrenamente, zile întregi petrecute în sala de dans, cantonamente și competiții. Din nou, nutriția s-a dovedit a fi esențială – conform principiului 80/20, performanța este influențată 80% de nutriție și 20% de mișcare. În cazul meu, nutriția a jucat un rol important în pregătirea corpului pentru competiții și antrenamente, susținerea efortului, hidratarea corespunzătoare și recuperarea optimă. Astfel, prin aplicarea acestei formule, m-am bucurat de diverse podiumuri și premii.

Din totdeauna am fost o fire atletică și activă, dorindu-mi mereu să-mi îmbogățesc cunostinele atât teoretice, cât și practice pentru a-mi îmbunătăți în primul rând performanțele proprii cât și pentru a putea împărtăși cu alții din experiența mea. Astfel, am urmat un curs de antrenori aerobic-fitness unde mi-am dezvoltat aceste aptitudini si am devenit  Fitness Coach.