Devino Wellness Coach

O cariera ca si antrenor wellness ar fi perfecta pentru tine.

 • Si tu crezi ca o alimentatie sanatoasa si o nutritie chilibrata impreuna cu un stil de viata activ pot aduce minuni in viata ta, a familiei tale si a comunitatii in care traiesti?
 • Te pasioneaza sa ajutii oamenii sa fie mai sanatosi, mai veseli si sa traiasca o viata mai buna?
 • Iti doresti sa aduci o contributie “sanatoasa” comunitatii in care traiesti si sa ai si un venit din acest tip de activitate?
 • Ai un sentiment de implinire si de fericire interioara atunci cand o persoana iti multumeste si iti este recunoscatoare pentru ajutorul pe care I l-ai acordat in imbunatatirea calitatii vietii ei?
 • Ti-ar placea sa devii un exemplu de sanatate si stare de bine pentru cei din jurul tau?

O cariera ca si antrenor wellness ar fi perfecta pentru tine.

A fi un antrenor wellness este o activitate de care incepe sa ia amploare din ce in ce mai mult deoarece oamenii au inceput sa caute un mentor care sa-I ghideze si sa-I indrume pentru a ajunge sa-si indeplineasca scopurile de sanatate si wellness.

 

Oamenii au nevoie sa fie ascultati, au nevoie de sprijin si de multa dragoste pentru a putea trece cu usurinta peste obstacolele vietii lor si pentru a parcurge procesele spre cea mai buna versiune intr-un mod puternic.

Misiunea unui antrenor Wellness consta in a ajuta oamenii sa isi imbunatateasca sanatatea prin adoptarea unui stil de viata si alimentatie sanatos, oferind cele mai bune solutii nutritionale, educatie si sprijin.

 

Este o misiune nobila care se rasplateste pe masura. Bucuria, fericirea si recunostinta pe care o vezi pe chipul persoanei pe care ai ajutat-o sa-si imbunatateasca viata sunt de nedescris.

Cum stii daca esti potrivit pentru o astfel de activitate?

Simti ca iti vine sa vorbesti incontinuu si sa acumulezi cat mai multa informatii despre:

 • sanatate & stare de bine
 • activitatea fizica pe care o practici
 • produse de nutritie
 • ce noi retete ai facut
 • tipuri de meditatie
 • alimente noi in dieta ta
 • comunitatea de oameni veseli si sanatosi pe care ai intalnit-o

Iti place sa dai sfaturi prietenilor tai despre o alimentatie sanatoasa, iti place sa iti consiliezi prietenii in anumite situatii si simti ca in tine sta puterea de a ajuta oamenii sa-si schimbe viata.

 

Tu personal ti-ai imbunatatit calitatea vietii prin schimbarea stilului de viata, al obiceiurilor alimentare, a mentalitatii si a filozofiei de viata si cauti sa imbunatatesti tot timpul ceva la starea ta de wellness.

Modul de instruire pe care eu il folosesc este alcatuit din doua componente:

1.

Prima componenta fiind mentoratul individual pe care il am impreuna cu tine legat de modul in care sa devii un coach abilitat, cum sa ajuti oamenii sa faca schimbari ale alimentatiei si ale stilului de viata de lunga durata si  um sa oferi cele mai bune recomandari si sfaturi in functie de nevoile individuale ale fiecarui client.

2.

Cea de-a doua componenta se bazeaza pe Academia de Antrenori Wellness ai companiei Herbalife, o companie de nutritie de top care promoveaza sanatatea, vitalitatea, frumusetea si prosperitatea pe termen lung.

In acest program te asteapta o experienta unica de invatare, specializarea intr-un domeniu foarte modern si cu perspective frumoase, succese antreprenoriale si o echipa motivata care iti va oferi sprijin, inucurajare si viziune.

 

Impreuna putem obtine rezultate extraordinare si vom putea sa ajutam familiia, prietenii si mai multi oameni sa obtina rezultate similare.

Intreaba-ma despre cum poti deveni un wellness coach alaturi de mine?
Cere detalii!